Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Maria Callas παράγεται και συσκευάζεται στην Μάνη από μία σύγχρονη μονάδα τυποποίησης και συσκευασίας ελαιολάδου, η οποία διαθέτει 8 υπερσύγχρονα ελαιοτριβεία και 3.000 ελαιοπαραγωγούς.
Η συλλογή της ελιάς γίνεται παραδοσιακά με το χέρι και όχι με μηχανικά μέσα, διασφαλίζοντας την παραγωγή ανώτερου ποιοτικά ελαιολάδου.
Οι ποικιλίες από τις οποίες παράγεται το ελαιόλαδο είναι η Αθηνολιά, γνωστή για τον έντονο αρωματικό και φρουτώδη χαρακτήρα που προσδίδει στο ελαιόλαδο που παράγεται από την έκθλιψη της. Και η κορωνέικη από την οποία προκύπτει το εκλεκτότερο ελαιόλαδο όλων των ποικιλιών με υπέροχο έντονο άρωμα και πικάντικη γεύση.
Η παραγωγή όπως και η εμφιάλωση του ελαιολάδου γίνεται με βάση τα διεθνή πρότυπα ISO22000, IFS Food καθώς και της πιστοποίησης από την BIOHELLAS για τη διασφάλιση της ποιότητας του τελικού προϊόντος.
Το ανώτερης ποιότητας ελαιόλαδο που παράγεται στην Μάνη και στην ευρύτερη περιοχή έχει διακριθεί με 34 διεθνή βραβεία σε διαγωνισμούς ελαιολάδου και διαθέτει πιστοποιητικό PGI, Product of Geographical Indication.